Veel plezier met Bintang Bier

Bintang bier

Bintang bier, daar heb je misschien niet van gehoord. Maar als je eens naar Bali, Indonesië bent geweest, zul je zeker weten waar we het over hebben. Bintang bier is het nationaal bier van Indonesië. Aangezien het assortiment aan bier beperkt is, zullen de bierdrinkers onder ons wel zeker een Bintang pilsje hebben gepakt.

Bintang bier

Ster

Bintang betekent ster. Daarom is er op de fles ook een rode ster aangegeven. Het bier met de ster erop werd al in de jaren 1926 gebrouwen in Indonesië. Na de onafhankelijkheid in 1945 werd het stellig gedronken bier door Heineken overgenomen en onderging de brouwerij een naamsverandering. De brouwerij werd Heinekens Indonesische Brouwerij. Nu heet de brouwerij van het bier met de rode ster n de MT Bintang Indonesia brouwerij. Het pilsje is naast de rode ster ook te herkennen aan de groene fles.

Bintang bier

Bintang bier

Bintang bier is zoals aangegeven een product van Heineken. De smaak helt ook heel veel naar Heineken bier; met een lichte hop en moult smaak en een percentage van 4.7. Verder produceert Bintang ook alcoholvrij bier en Radler. De pilsjes zijn te verkrijgen in flessen van 330 ml en 620 ml. Ook kunnen er op verzoek vaten van 30 liter worden besteld. Denk maar aan de houders van kroegjes en café’s. Echter, is Bintang bier vandaag nog moeilijk in de winkels te verkrijgen. Je kunt jouw Bintang bier het best in de speciaalzaken halen. In vele supermarkten staat hij nog steeds niet op de schappen. Maar er is een mooie ontwikkeling. De mogelijkheid wordt ook geboden om je Bintang bier online te bestellen. Zo zijn er vele online winkels die Bintang bier aanbieden.

Hebben we je hiermee gelukkig gemaakt? Je kunt nu in alle rust via een van de online winkels jouw Bintang bier bestellen. Uiteraard wensen we je met je Bintang bier veel plezier toe!