Tips voor een leuke avond in Purmerend!

Cafe Purmerend

Bij je verblijf in Noord-Holland mag een gezellige dag en avond in cafe Purmerend niet ontbreken. Zorg dat je kinderen eerst hun energie hebben verbrand, zodat jij en je partner in alle rust het prachtige Purmerend kunnen ontdekken.

Cafe Purmerend

Kinderplezier in Purmerend

Kinderen kunnen zich heerlijk uitleven bij Monkey Town Purmerend of Kinder-Tienercentrum “Riekstraat”. Plezier voor alle gezinsleden vind je bij Spurd-Leeghwaterbad. Na deze activiteiten is het de hoogste tijd om het centrum van Purmerend goed te leren kennen en plaats te nemen bij een cafe in Purmerend.

Centrum Purmerend

Je start je ontdekkingstocht op uitgaansplein de Koemarkt, nadat jij je auto op een van de vele parkeerplekken rondom de Koemarkt hebt gezet. Eenmaal aangekomen op het uitgaansplein kun je historische panden bewonderen en kennismaken met de gezellige horecagelegenheden die Purmerend rijk is. Benieuwd waar jij terecht kunt voor een heerlijke versnapering?

Cafe in Purmerend kiezen

Voor elk wat wils op het gebied van eten en drinken in Purmerend. Op de Koemarkt neem je plaats bij een cafe en laat jij je voorzien van lekker eten en drinken. Op de Koemarkt doe je dit bij:

  • cafe Rooie Sien
  • cafe De Heeren
  • cafe De Bar
  • De Bonte Koe

Wil jij zelf je maaltijd kunnen samenstellen? Kies in dat geval voor Wok Restaurant de Doele waar je naar hartenlust Japans eten kunt bestellen of je te buiten kunt gaan aan Sushi, Vis- en zeevruchten of Aziatische maaltijden. Ook voor vegetariërs biedt dit restaurant volop keuze.

Theatervoorstelling

Ben je geen voorstander van een avond doorzakken, maar wil je wel een avond vermaak? Drink in een cafe in Purmerend een enkel drankje en breng de rest van de avond door in Theater De Purmaryn. Hier kun je elke avond genieten van de meest bijzondere voorstellingen. Variërend van toneel tot cabaret en van een kindertheater tot een musical.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *