Hoe wordt je snel groot – voeding

Ballaststoffen en het verkrijgen van spieren kan zeer uitdagend zijn. Het kost de juiste combinatie van voeding, zoals de C4 pre-workout en C4 ultimate en training om snelle resultaten te zien. Maar het vergt echter veel tijd en geld om de goede weg te volgen.

Onlangs is “crossfit” erg populair geworden. Bijvoorbeeld het uitvoeren van circuits of supersets waar je heel weinig tussen de sets rust. Deze trainingen zijn geweldig voor algemene gezondheid doeleinden en het verliezen van gewicht, maar als je groot wilt worden, dan moet je een andere aanpak hebben. In plaats daarvan moet je old-school workouts doen waar je elke set van een enkele oefening uit moet voeren voordat je doorgaat naar de volgende oefening. Je moet ook rusten, 1-3 minuten tussen de sets, zodat je lichaam volledig hersteld is voordat je weer gaat.

De meeste jongens denken dat eiwitten het enige dat ze nodig hebben als ze groter willen worden in een korte tijd. En ja, eiwit is belangrijk, maar koolhydraten zijn nog belangrijker.

Wanneer je veel koolhydraten verbruikt, verhoog je de hoeveelheid “glycogeen” in je spiercellen. En dit geeft je meer energie in de sportschool. Met andere woorden, je zult in staat zijn om meer gewicht te heffen voor meer herhalingen. En vergeet niet, sterker worden is de #1 manier om spiergroei te dwingen.

De manier waarop je elke oefening uitvoert is ook erg belangrijk. Als je gewoon lukraak de gewichten rond slingert in de sportschool, zul je geen resultaten zien (maar je zou jezelf kunnen verwonden). In plaats daarvan moet je de gewichten op een langzame en gecontroleerde manier verlagen. Aan de ene kant zal dit je dwingen om je ego te controleren en een gewicht te gebruiken dat niet te zwaar is. Aan de andere kant, heeft onderzoek aangetoond dat de excentrieke (of negatieve) deel van de repetitie een grote rol speelt in spiergroei.