Handigheidjes voor in de horeca

horeca

Werken in de horeca is niet gemakkelijk. Je moet veel lopen, snel werken en tussendoor ook nog gastvrij zijn. Het is niet gemakkelijk en een foutje is snel gemaakt. Mensen hebben vaak niet door dat werken in de horeca een vak op zich is. Dat het niet zo makkelijk is als het lijkt. Efficiëntie, kwaliteit en gastvrijheid zijn heel belangrijk in de horeca. In deze zaak gaan we het hebben over handigheidjes voor in de horeca. 

Afzuigmotor 

Beleving is heel belangrijk voor gasten. Geur is daarbij een belangrijke factor voor een restaurant. Als het lekker ruikt, dan is het voor veel mensen een reden om te blijven eten. Echter moet je hier heel erg mee oppassen. Het is belangrijk dat ongewenste geuren niet de overhand krijgen. Dit kan afschrikkend werken richting de gasten. Het is daarom aan te raden om een kwalitatief goede afzuigmotor in je keuken te plaatsen. Dit zorgt ervoor dat ongewenste geuren opgezogen worden en dat de geur niet het restaurant in komt. Op zoek naar een afzuigmotor van Europair

Handy

Veel restaurants en grand cafés schrijven bestellingen op een papiertje en brengen dit vervolgens naar de keuken of de bar. De bestelling wordt vervolgens gemaakt door de barmedewerker of de keukenmedewerker. Het kan een stuk efficiënter. Met behulp van een handy kun je gemakkelijk bestellingen opnemen. Je kunt alle producten in het apparaatje zetten en in categoriën zetten. Het is mogelijk om de bestelling in te voeren in het apparaatje en te verzenden naar de bar en de keuken. De bestelling is dus sneller binnen dan wanneer je het moet opschrijven en vervolgens naar de keuken en de bar moet lopen. 

Efficiënt kassasysteem

Het is belangrijk om een goede kassa te hebben in de horeca. Vaak zie je dat gasten de rekening willen splitsen. Het gaat veel tijd kosten om de rekening te delen met een rekenmachine. Het is daarom belangrijk om een kassa te hebben voor de horeca. Deze kassa’s maken het mogelijk om rekeningen te splitsen. Dit versnelt het afrekenproces. Ook is een horeca kassa handig voor uren- & tafelregistratie en keukenmanagement. Met een horeca kassa zijn er veel meer mogelijkheden dan met een normaal kassasysteem.